Complete Serre sloop

Bij BERG Ruimtescheppen zijn wij sterk in serre sloop! Heeft u een serre te slopen dan staan we graag voor u klaar!

Vakkundige mensen

Gespecialiseerde Machines

Snelle aanpak

kassensloop

Serre laten slopen? Bel ons!

Serre sloop

Als u een serre af te breken heeft kunnen wij dat volledig voor u verzorgen! Afkomsting uit het Westland slopen wij kassen in heel Nederland maar zeker ook in België! Wij hebben goede mensen en machines die gespecialiseerd zijn in het demonteren en opruimen van de opstanden en funderingen! Ook beschikken wij over goede afzetkanalen voor de gebruikte materialen. Daardoor kunnen we u een scherpe prijs aanbieden!

“Voor serre sloop Jong of oud, Groot of Klein moet je bij BERG zijn!”

Vrijblijvende offerte/ Serre Taxatie

Wij zijn altijd op zoek naar serre’s om te slopen! Wij vinden het leuk om u volledig te betrekken bij het sloopplan. Uiteraard zorgen we ervoor dat alles snel, veilig en verantwoord verloopt. Bel ons en wij komen graag vrijblijvend langs om een offerte(taxatie) te maken. Wilt u liever snel en van afstand een prijsindicatie hebben, mail dan foto’s en afmetingen naar onderstaand adres en we komen snel met een reactie. We helpen u graag met uw serre afbraak!

kassensloop

Serre laten slopen?

Heeft u een serre in België die gesloopt moet worden? Dan is BERG Ruimtescheppen de juiste partij voor u! Met onze jarenlange ervaring in het afbreken van serre’s kunnen wij u op een professionele en snelle manier helpen. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden. Wij helpen u heel erg graag met het afbreken van uw serre! Wij komen vrijblijvend langs om een taxatie te maken.

Bent u geïnteresseerd in onze serre sloop?

Neem dan gerust contact met ons op zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken