Complete kassensloop westland

Bij BERG Kassensloop zijn wij sterk in kassensloop! Heeft u een kas te slopen / demonteren dan staan we graag voor u klaar! BERG Kassensloop is al jaren specialist in het slopen en demonteren van alle soorten tuinbouwkassen door heel Nederland heen en zelfs daarbuiten.

Vakkundige mensen

Gespecialiseerde machines

Snelle aanpak

kassensloop

Kas laten slopen? Bel ons!

Kassensloop Westland en ver daar buiten!

Bent u van plan om uw kas te slopen of demonteren? Dan kan kassensloopbedrijf BERG dat volledig voor u verzorgen! BERG werkt met een team vaste ervaren Westlandse kassenslopers die beschikken over een groot en modern machinepark waarmee we het demonteren/ slopen van A tot Z kunnen uitvoeren volledig in eigen beheer. Daarbij staat kwaliteit en veiligheid bij ons hoog in het vaandel. Bij ieder kassensloopproject streeft BERG ernaar om 100% van de vrijgekomen materialen te hergebruiken of te recyclen, dit is goed voor het milieu en daardoor kunnen wij u een scherpe prijs aanbieden.

“Voor kassensloop jong of oud, groot of klein moet je bij BERG zijn!”

Vrijblijvende offerte/ Kas taxatie

Wij zijn altijd op zoek naar kassen om te slopen! Wij vinden het leuk om u volledig te betrekken bij het sloopplan. Wij slopen / demonteren uw kas maar voor bijvoorbeeld het dichtmaken of aanpassen van gevels en glasreparaties bent u bij BERG ook aan het juiste adres. Bel ons en wij komen graag vrijblijvend langs om een offerte(taxatie) te maken. Wilt u liever snel en van afstand een prijsindicatie hebben, mail dan foto’s en afmetingen naar onderstaand adres en we komen snel met een reactie.

Bent u geïnteresseerd in onze kassensloop?

Neem dan gerust contact met ons op zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken