Teeltwisseling

 

Wij zijn van oudsher al een van de grootste partijen als het aankomt op het afvoeren van gewasresten, steenwol en al het andere afval wat opgeruimd dient te worden tijdens de teeltwisseling. Met onze jarenlange ervaring kunnen wij u ontzorgen tijdens deze periode!

Scherpe tarieven

Vele middelen om snel te schakelen

Afzetkanalen door geheel Nederland

Teeltwisseling, gewas afvoeren? BERG bellen

Afvoer Teeltwisseling

Met onze autolaadkranen en mobiele kranen rijden we heel Nederland door om gewasresten, steenwol en loopfolie op te halen. BERG helpt u met het afvoeren van versnipperd of grof loof van: tomaten, paprika, komkommer, gerbera, rozen, cymbidium planten en alle andere gewassen en producten die afgevoerd dienen te worden tijdens een teeltwisseling. BERG voert dit vakkundig af naar verschillende composteringen en verwerkers in Nederland. In overleg met u of uw loonwerker zorgen we ervoor dat de containers op tijd aanwezig zullen zijn en dat er snel geschakeld word in deze voor u zo hectische tijd. Wij weten als geen ander dat het aankomt op een hele strakke planning! Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

“Groen, loopfolie en steenwol, BERG schept als een speer de bakken VOL!”

Paraat staan

Wij bij BERG staan ieder jaar weer paraat voor het moment van het teeltwisseling. De machines en mensen staan voor u klaar om u zoveel mogelijk te ontzorgen in deze periode. Wij weten als geen ander dat de teeltwisseling een hectische periode kan zijn voor uw bedrijf. BERG Ruimtescheppen heeft al jaren lange ervaring en kan u dus goed helpen met het afvoeren van de afval. Neem contact met ons op en we bieden u een scherpe en passende oplossing.

Bent u geïnteresseerd in afvoer teeltwisseling?

Neem dan gerust contact met ons op zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken