Teeltwisseling

Wij zijn van oudsher al een van de grootste partijen als het aankomt op de teeltwisseling. Ofwel het afvoeren van gewasresten, steenwol en al het andere afval wat opgeruimd dient te worden tijdens de teeltwisseling. Met onze jarenlange ervaring kunnen wij u ontzorgen tijdens deze periode!

Scherpe tarieven

Vele middelen om snel te schakelen

Afzetkanalen door geheel Nederland

Teeltwisseling

Teeltwisseling, gewas afvoeren? BERG bellen

Teeltwisseling

Afvoer Teeltwisseling

Met onze autolaadkranen en mobiele kranen rijden we heel Nederland door om gewasresten, steenwol en loopfolie op te halen. BERG helpt u met het afvoeren van versnipperd of grof loof van: tomaten, paprika, komkommer, gerbera, rozen, cymbidium planten en alle andere gewassen en producten die afgevoerd dienen te worden tijdens een teeltwisseling. BERG voert dit vakkundig af naar verschillende composteringen en verwerkers in Nederland. In overleg met u of uw loonwerker zorgen we ervoor dat de containers op tijd aanwezig zullen zijn en dat er snel geschakeld wordt in deze voor u zo hectische tijd. Wij weten als geen ander dat het aankomt op een hele strakke planning! Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

“Groen, loopfolie en steenwol, BERG schept als een speer de bakken VOL!”

Paraat staan

Wij bij BERG staan ieder jaar weer paraat voor het moment van de teeltwisseling. De machines en mensen staan voor u klaar om u zoveel mogelijk te ontzorgen in deze periode. Wij weten als geen ander dat deze periode altijd heel hectisch kan zijn voor uw bedrijf. BERG Ruimtescheppen heeft al jarenlange ervaring en kan u dus goed helpen met het afvoeren van het afval. Neem contact met ons op en we bieden u een scherpe en passende oplossing.

Teeltwisseling

Vrijblijvende offerte teeltwisseling

Bent u benieuwd naar de kosten van het afvoeren van uw teeltwisseling? Iedere situatie en teeltwisseling is weer anders, dus wij maken graag een vrijblijvende offerte op maat voor uw bedrijf. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij staan met al onze machines en mensen voor uw klaar om u zoveel mogelijk te ontzorgen in deze drukke periode.

Wij kunnen alle gewassen afvoeren

Uw gewas moet eruit, ieder jaar weer! Daarvoor is het prettig dat u een vaste en betrouwbare partner heeft die u daarbij ondersteund. Bij BERG Ruimtescheppen kunnen wij alle verschillende gewassen zoals paprika, tomaat, aubergine, komkommer en nog veel meer voor u ruimen. Tijdens dit proces zorgen wij ervoor dat uw kas weer helemaal schoon is na de teeltwisseling.

Bent u geïnteresseerd in afvoer teeltwisseling?

Neem dan gerust contact met ons op zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken

Teeltwisseling

Jaarlijkse teeltwisseling

Als u uw gewas moet ruimen, een jaarlijks terugkerend proces is het prettig dat u kunt bouwen op een vaste en betrouwbare partner die u daarbij ondersteund. BERG teeltwisseling is een specialist in het ruimen van verschillende gewassen, zoals bijvoorbeeld:

  • Paprika gewas ruimen
  • Komkommer gewas ruimen
  • Tomaten gewas ruimen
  • Aubergine gewas ruimen
  • Alle andere soorten gewas ruimen

Wij zorgen ervoor dat alles vlot en in overleg plaatsvindt zodat het er weer keurig en netjes uitziet als we vertrokken zijn.