Teeltwisseling

Wij zijn van oudsher al een van de grootste partijen als het aankomt op de teeltwisseling. Ofwel het afvoeren van gewasresten, steenwol en al het andere afval wat opgeruimd dient te worden tijdens de teeltwisseling. Met onze jarenlange ervaring kunnen wij u ontzorgen tijdens deze periode!

Scherpe tarieven

Vele middelen om snel te schakelen

Afzetkanalen door geheel Nederland

Teeltwisseling

Teeltwisseling, gewas afvoeren? BERG bellen

Teeltwisseling

Afvoer Teeltwisseling

Met onze autolaadkranen en mobiele kranen rijden we heel Nederland door om gewasresten, steenwol en loopfolie op te halen. BERG helpt u met het afvoeren van versnipperd of grof loof van: tomaten, paprika, komkommer, gerbera, rozen, cymbidium planten en alle andere gewassen en producten die afgevoerd dienen te worden tijdens een teeltwisseling. BERG voert dit vakkundig af naar verschillende composteringen en verwerkers in Nederland. In overleg met u of uw loonwerker zorgen we ervoor dat de containers op tijd aanwezig zullen zijn en dat er snel geschakeld word in deze voor u zo hectische tijd. Wij weten als geen ander dat het aankomt op een hele strakke planning! Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

“Groen, loopfolie en steenwol, BERG schept als een speer de bakken VOL!”

Paraat staan

Wij bij BERG staan ieder jaar weer paraat voor het moment van het teeltwisseling. De machines en mensen staan voor u klaar om u zoveel mogelijk te ontzorgen in deze periode. Wij weten als geen ander dat deze periode altijd heel hectisch kan zijn voor uw bedrijf. BERG Ruimtescheppen heeft al jaren lange ervaring en kan u dus goed helpen met het afvoeren van de afval. Neem contact met ons op en we bieden u een scherpe en passende oplossing.

Teeltwisseling

Vrijblijvende offerte teeltwisseling

Bent u benieuwd naar de kosten van het afvoeren van je teeltwisseling? Iedere situatie en teeltwisseling is weer anders, dus wij maken graag een vrijblijvende offerte op maat voor uw bedrijf! Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij staan met al onze machines en mensen voor uw klaar om u zoveel mogelijk te ontzorgen in deze drukke periode.

Wij kunnen alle gewassen afvoeren

Uw gewas moet eruit, ieder jaar weer! Daarvoor is het prettig dat u een vaste en betrouwbare partner heeft die u daarbij ondersteund. Bij Berg Sloopwerken kunnen wij alle verschillende gewassen zoals paprika, tomaat, aubergine, komkommer en nog veel meer voor u ruimen. Tijdens dit proces zorgen wij ervoor dat uw kas weer helemaal schoon is na de teeltwisseling.

Teeltwisseling

Teelwisseling voorbereiden

De periode van de teeltwisseling is voor veel tuinders een hele drukke periode. Om het proces voor Berg Ruimte Scheppen zo soepel mogelijk te laten verlopen is het prettig om de juiste voorbereidingen hiervoor te treffen. Zo weet u, maar wij ook zeker dat we tijdens dit het afvoeren van uw gewasresten niet voor verassingen komen te staan. Zo kunt u ervoor zorgen dat wij met onze machines overal goed bij kunnen komen, en dat dus eventuele bedradingen of andere obstakels al weg zijn gehaald. Bent u benieuwd hoe u de teeltwisseling van uw bedrijf zo goed mogelijk kan voorbereiden? Neem dan gerust contact met ons op zodat we u kunnen helpen in deze voorbereiding!

Bent u geïnteresseerd in afvoer teeltwisseling?

Neem dan gerust contact met ons op zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken