Afvalcontainer huren westland

Bij BERG Ruimte Scheppen hebben wij een ruim aanbod in afvalcontainers. Heeft u (groen) afval waar u vanaf moet?  Een afval container huren kan zowel zakelijk als particulier.

Snel schakelen

Verschillende varianten containers beschikbaar

Scherpe tarieven

Container huren? Bel ons!

Afvalcontainer huren groenafval

Bij BERG zijn wij gespecialiseerd in groenafval en dan vooral tuinbouwgericht maar u bent bij ons ook aan het juiste adres voor alle andere afvalstromen. Bent u kweker en heeft u veel (groen) afval waar u vanaf moet? We komen het graag voor u opknijpen of een container plaatsen! Ook zijn wij al jaren sterk in het recyclen van potgrond. Zo kunnen we ervoor zorgen dat dit mooie product een tweede leven krijgt! Bel BERG sloopwerken en wij staan altijd voor u klaar.

“Weet u wat u het beste kunt doen? BERG bellen voor het opruimen van uw groen!”

Eindeloze mogelijkheden

Bij BERG Sloopwerken zijn wij flexibel en denken wij altijd met u mee om tot de juiste oplossing te komen. BERG heeft vele containers van 3 t/m 40 m3 op voorraad. Wij hebben open containers, waterdichte containers en perscontainers. Geschikt voor allerlei soort afval, zoals bouwafval, tuinafval of teeltwisseling afval. Bij BERG Sloopwerken adviseren wij u graag in het kiezen van het juiste type container.

Bent u geïnteresseerd in een afvalcontainer huren?

Neem dan gerust contact met ons op zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken